Selamat Hari Raya Aidilfitri Dari Engineer Malaya Revenge




Alhamdulillah, Setelah sebulan kita berpuasa akhirnya tiba juga Hari Raya Aidilfitri. Seminggu sebelum raya,Zul sibuk sikit. Mana nak cat rumah, mana nak buat kuih raya, mana nak prepare duit raya. Pokoknya memang busy lah. Jadi dikesempatan ini, Zul ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat sanak saudara yang mengenali diri ini serta rakan-rakan blog yang dikasihi sekalian. Ampun dan maaf dipinta jika Zul terkasar bahasa,tak terjawab soalan anda,tersalah bagi info dan macam-macam lagi. Kalau ada yang tak puas hati lagi, anda boleh hubungi Zul je Ok? Kita selesaikan sama-sama. Sesungguhnya Zul juga hanyalah insan biasa yang tak lari dari melakukan kesalahan. Tak lupa juga halalkan makan minum Zul. Kalau ada Hutang tu, PM Zul cepat-cepat. Nanti kalau dah dapat duit raya Zul balas ok?.hehehe. Apa cerita hari raya korang? kongsikan kisah anda dengan Zul. Nak juga tau..hehe.




ADMIN : SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ! MAAF ZAHIR DAN BATIN


4 comments:

  1. Selamat Hari Raya Zul..kosong-kosong ok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat raya !! hehe maaf zahir batin. 0-0 :3

      Delete
  2. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. :)

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah