Video Budak Sabah Sila Meninggal Viral

Hi Guys ! Tengah scroll-scroll Instagram, terjumpa pula satu video ni. Bukan main terhibur aku tengok video tu. So dipendekkan cerita, aku pun share la video tu kat twitter, then tau tak apa berlaku? Viral beb ! hahaha Dari pukul 8 malam sampai la sekarang orang tak berhenti retweet. Thanks sebab share benda tu. Hehehe harap korang terhibur. Yang paling awesome, Brader Luqman Podolski pun retweet beb ! hahaha Femes la budak tu lepas ni. Hahaha
Jom Follow TWITTER saya ! Sama-sama share benda best ni. Hehe







video 

 Anyway jangan lupa follow
Instagram aku : Ohohzulasri
Twitter : Zulasriragiman


ZULASRI : Dah jadi artis nanti jangan lupa kita k. hahahahaha


                                                  

Jom Terjah Story Ni Pula :


1 comment:

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah