TRIP KE SAPURA HANGAR

Cuti pertengahan semester selama seminggu aku tak balik Sabah pun. Nak balik pun tiket mahal, jadi aku pun buat keputusan untuk stay kat hostel sahaja sepanjang cuti. Mybe nampak sangat terlalu picang ( bosan ) member aku ajak aku untuk stay kat rumah sewa dia kat Johor Bharu. Atleast takde la bosan sorang-sorang kat bilik. So that aku pun pergi lah JB dengan bas. 1st time beb naik bas ke JB hahaha. Murah je, RM10 daripada Parit Raja ke JB.

Dipendekkan cerita, aku stay rumah dia selama 4 hari, dan selama 4 hari tu juga member aku ada kelas kat Senai Airport. Budak Aero bai, jadi kelas pun kat Airport la, that means aku pun stay kat rumah je la. HAHAHAHA Kebetulan pula tuan rumah tu kerja kat Sapura Hangar. Sapura Hangar ni bersebelahan dengan kelas  member aku tu jerr, Then tuan rumah tu offer pulak aku untuk jalan-jalan kat hangar tu. Fuh ! Excited bai, mungkin tuan rumah tu nampak aku picang kot kat rumah, dia tak tahu aku bahagia menghabiskan masa dengan tidur. ahahaha. Thanks en. Zairish sebab benarkan aku pusing-pusing hangar. Nak masuk kena ada pas, en Zairish ni dah buat surat permohonan untuk aku masuk situ bagi tujuan melawat. Just bayar rm2.10 je untuk pas masuk. Hehehe




ZULASRI : Peluang jangan disia-sia kan. Buang perasaan malu tu. hisk
 


 
JOM TERJAH STORY NI JUGA :

2 comments:

  1. Saambil santai sambil menyelam..untung kan dik..

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah