Tiada Penganugerahan ?



The moment bila kau dapat Anugerah Dekan, tapi  bila datang majlis nama kau tak tersenarai sebagai penerima anugerah. Sedih sioott. Pagi-pagi dah bersiap bagai, then sampai sana boleh pula urussetia kata nama aku tak tersenarai. Rasanya baru minggu lepas dapat surat jemputan untuk ke majlis ni untuk menerima anugerah, tapi kenapa kah aku dilayan sebegini rupa? hahahaha Syukur Alhamdulillah, selama 3 semester di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, aku masih mengekalkan keputusan yang cemerlang walaupun hari-hari sibuk dengan sukan boling. Walaupun terkilan sebab tak dapat join member-member lain untuk ke majlis anugerah dekan atas sebab masalah sistem/pengurusan Fakulti, aku masih bersyukur dengan apa yang diberi oleh Allah kepada aku. Takpe la kot, anugerah dekan je. Boleh target lebih tinggi dan kekalkan pencapaian yang ada. Terima Kasih kepada Ibubapa, Pensyarah, Guru dan rakan-rakan kerana banyak membantu aku untuk mengekalkan keputusan ini. Harap ianya berterusan sehingga tamat Degree nanti. Insyaallah Amin :)





ADMIN : Hanya mampu perhati budak-budak ni post kat FB :')

 

JOM TERJAH STORY NI JUGA :

4 comments:

  1. rileks la bro. aku tiap sem dekan tapi x pergi pun anugerah. ^^

    ReplyDelete
  2. budak pandai rupanya nih.. kipidap bro !!!

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah