Skip to main content

Cpuv Nuffnang SENHENG Online Store One

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIALama tak buka akaun Nuffnang. Kali ni syukur Alhamdulillah, setelah sekian lama MR.Nuffnang tak singgah blog aku, akhirnya minggu lalu Mr.Nuffnang beri sedikit rezeki buatku. Entri kali ni mengenai "Cpuv Nuffnang SENHENG Online Store One".Sesiapa yang tak kenal SenHeng tu, ni ceritanya ditubuhkan pada tahun 1989, Senheng merupakan kedai peralatan elektrik yang terkemuka di Malaysia. Hari ini, terdapat lebih 100 kedai Senheng di seluruh seluruh Malaysia di mana setiap kakitangan di kedai itu adalah terlatih dan semua sentiasa bersedia untuk melayan pelanggan dan memenuhi kehendak mereka. Talian jualan 'Beza,memang berbeza" telah mengangkat lagi nama SenHeng dipasaran Malaysia. Senheng telah mengambil satu lagi langkah berani untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan produk yang berkualiti kepada semua pelanggan iaitu pembelian barangan secara online. Jom lawati website SenHeng untuk mengetahui promosi yang ditawarkan oleh Syarikat mereka. !


ADMIN : Banyak tau yang ditawarkan oleh SenHeng. Golongan wanita beruntung kerana SenHeng menyediakan tawaran Khas untuk wanita. Enjoy !

Comments

  1. salam singgah. alhamdulillah chaiyok2! senheng memang top pilihan utk produk elektrik eletronik ^_^

    ReplyDelete
  2. Jom membeli belah di Senheng .. ekekeke

    ReplyDelete

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah

Popular posts from this blog

Kenali Hafiz Mahamad

Wow ! Tak sangka mamat ni makin popular dikalangan gadis-gadis. Well, ramai pompuan nak boyfriend dia macam Hafiz Mahamad kan. Siapa je tak mau dilayan macam princess. Okay, buat yang masih tak kenal siapa Hafiz Mahamad ni, boleh lah Stalk Instagram, Twitter dan FB dia. Buat lelaki-lelaki diluar sana, boleh la ambil inspirasi dari dia. HeheheInstagram           :@Hafizmahamad
Twitter               : @Hafizmahamad
Facebook           :  Hafiz Mahamad

ZULASRI : Power shall ! 

JOM TERJAH STORY NI JUGA :
Bagaimana badan kita beroperasiJenis denda yang guru lakukan di sekolahProjek bahasa asing Kem Bina Insan guru Vokasional Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay

Tubuh Mongelku Di Kucup.. Di Isap.. Di Ramas Sepuas-puasnya

Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain Tauke Leong yaaaa..aku masih ingat nama itu..dialah yg memiliki kami..Suatu malam datang seoranglelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi..aku resah meninggalkan kawan yang lain.

Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati? simpati padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna mereka sedar? mereka juga bakal menerima nasib yang sama? Joe membawa aku berjalan ? jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang..sungguh indah pemandangan bandaraya ini alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan..tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa..

Tiba Joe berhenti..melabuhkan punggung sambil tersenyum, menyeringai seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku..dilurut-lurutnya …

Cara mengambil SPM semula

Untuk mendapat kerja di institusi kerajaan dengan kelayakan SPM sekarang ni amat sukar. Banyak persaingan berlaku diantara pelajar lain. Semakin ramai pelajar Malaysia semakin pandai dengan mendapat keputusan yang cemerlang. Baru-baru ini, aku mendapat email daripada seorang sahabat blog yang mempertanyakan bagaimana untuk mengambil SPM semula. Okay, sebelum kita ingin mengambil peperiksaan ulangan, kita hendaklah berpegang dengan syarat yang diberikan oleh Kementerian.


Syarat Pendaftaran Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)


Pelajar Tingkatan Lima Sekolah Menengah Kerajaan / Sekolah Menengah Bantuan Kerajaan / Sekolah Swasta yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.
atau

Mereka yang pernah menduduki PMR sekurang-kurangnya 1 (satu) tahun sebelum mendaftar untuk menduduki peperiksaan SPM.
atau
Mereka yang pernah menduduki peperiksaan SPM / SPM(V) / SPVM / MCE / SC / FMC.
atau
Mereka yang telah mencapai umur 19 17 tahun pada 1 Januari dalam tahun peperiksaan SPM semasa.

Merek…