Berbuka Puasa Bersama kawan Sekelas Sebelum Hari Raya Menjelma

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA !

Hari ini aku berbuka puasa bersama rakan-rakan sekelasku semasa dibangku sekolah menengah dulu. 5 TERATAI (2008-2009). Setelah sekian lama kami tak berjumpa, akhirnya kami bersua juga pada 4 ogos 2013 dan itu adalah reunion pertama kami yang memang menjadi dan ramai yang join. Selalunya yang join pun 3-4 orang ja. Tapi kali ni hampir separuh daripada kelas 5 Teratai turut serta. Tak lupa juga seorang kawan kami yang sesat daripada 5 anggerik si ADAM . Hahaha

Semakin besar sudah kawan-kawan ku ni. Macam-macam style ada. Ada yang macam K-Pop, Ada yang macam datin , ada yang forever young dan ada yang macam biasa ( sebab selalu nampak kot ) hahaha.
Apa-apa pun cara kamu memang sama ja ! Tiada yang berbeza pun, cuma gaya,penampilan dan muka ja berubah. Kalau perwatakan sama ja semua. hahaaha

Hazwan maintain macam dulu, Liya ketua program berjaya. Aza makin bebeh, Azie dgn si Ned makin ayu. Jue dgn Zue no comment hahaha ( sama ja dari dulu hingga sekarang ). Kawan-kawan lelaki yang lain pula aku tengok semakin machoo gitu..haha ! Apa-apa pun, Thanks sebab sudi menjayakan program kita ni sebelum hari raya Aidilfitri menjelang walaupun aku agak kecewa yang plan mau pergi suria sabah tu di kasih cancel ! haha Apa-apa pun, Happy aku berjalan sama kamu semua ! walaupun hanya seketika. Nanti ada masa , kita buat  lagi program macam ni ! ALAI !! SILA BERSIAP SEDIA ! HAHA





Aku-Adam-Ozzer


RJ - KASHIFE - SAMSUL - HAZWAN - IZZAT


HAZWAN-IZZAT-RADHI

Gambar yang lain tu kamu jangan lupa upload ya ! aku tunggu tu wahai kawan-kawan 5 terataiku yang sporting ! kamu semua memang AWESOME ! Hahaha... 





4 comments:

  1. Seronok kan bila berjumpa kembali :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ..rasa macam cepat je masa berlalu kan..huhuhu

      Delete
  2. Hi dear! Nak duit raya free?http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah