Kembalinya Mr. Dracula

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA

Semalam merupakan hari cuti aku bekerja di Metrojaya Suria Sabah sebagai Part-Time Promoter. Hari ni kena kerja pula ! Rasa macam nak tidur pun ada lagi tapi memandangkan waktu bekerja semakin hampir,terpaksalah bangun,mandi dan bersiap. Tapi sebelum tu, aku mau update dulu blog yang sudah banyak sarang labah-labah ni. Isnin lalu, aku telah bersantai di Sutera Harbour untuk mengambil gambar di sekitar sana. Tempat tersebut merupakan hotel yang terkenal di Kota Kinabalu. Banyak kemudahan yang disediakan oleh hotel itu. Tapi faham-faham lah kan, Banyak kemudahan mesti lah harga pun boleh tahan. hehehe.




KLIK SINI UNTUK LEBIH GAMBAR : FLICKR

No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah