Thursday, June 07, 2018

KHIDMAT MEMBUAT BLOG MURAH



Cuti semester sudah bemula, so memang banyak free time sepanjang cuti ni. Okay, harini kita nak try market dulu tengok camana "Khidmat membuat Blog dengan harga yang sangat Murah. Okay, buat blog ni mudah sebenarnya cuma ada sesetengah orang tak suka sangat buat-buat benda ni sebab banyak benda nak kena tekan. Untuk permulaan perkhidmatan ni, saya menawarkan khidmat membuat blog dengan harga yang sangat MURAH iaitu RM20. Nama pun permulaan kan, apa salahnya kita try test market. Anda boleh tengok blog saya & kita boleh tambah-tambah sikit design tu ikut kemahuan pelanggan. Yang penting ada blog dulu, mungkin untuk bersosial, berniaga dan macam-macam kan? So apa lagi, sesiapa yang berminat boleh terus hubungi saya di talian : 0145576651

ADD ON +RM5 setiap satu


* Buatkan email gmail
* Iklan kan blog anda di blog Engineer Malaya ( Sebulan )
* Widget Facebook, twitter , Instagram
* Letak iklan Nuffnang pada blog
* Edit header pelanggan


Contoh Template :

* Daisy
* Trendy
* Hazzle
* Amalie


ZULASRI : Kalau permintaan memberangsangkan, abang akan teruskan perkhidmatan ni secara advance. Mohon sokong ok


JOM TERJAH STORY NI PULA :

2 comments:

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah