LATIHAN INDUSTRI DI CELCOM TIMUR SABAH

Cuti semester sudah bermula dan ada sesetengah Universiti baru habis exam sebab nak beri laluan untuk sambutan hari raya aidilfitri. Kesian sebenarnya diorang ni sebab kena study disaat orang sedang bergembira dihari raya. Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua viewer blog ini. Maaf zahir dan batin guys !

Cuti sem kali ni aku menjalankan latihan industri di Celcom Timur Sabah. Baru nak feel cuti dua bulan dahhhh kena intern pula. 1st day datang intern kena la smart-smart sebab kena jumpa HR. Datang pun awal sharp pukul 8 pagi. Fuh barai beb ! Dah la malam tu aku lepak dengan member sampai pagi. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Hehehe


Muka Poyo je tengok bawah. 

ZULASRI : Selamat berlatihan industri guys !!!




No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah