Tuesday, July 04, 2017

LATIHAN INDUSTRI DI CELCOM TIMUR SABAH

Cuti semester sudah bermula dan ada sesetengah Universiti baru habis exam sebab nak beri laluan untuk sambutan hari raya aidilfitri. Kesian sebenarnya diorang ni sebab kena study disaat orang sedang bergembira dihari raya. Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua viewer blog ini. Maaf zahir dan batin guys !

Cuti sem kali ni aku menjalankan latihan industri di Celcom Timur Sabah. Baru nak feel cuti dua bulan dahhhh kena intern pula. 1st day datang intern kena la smart-smart sebab kena jumpa HR. Datang pun awal sharp pukul 8 pagi. Fuh barai beb ! Dah la malam tu aku lepak dengan member sampai pagi. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Hehehe


Muka Poyo je tengok bawah. 


ZULASRI
: Selamat berlatihan industri guys !!!




Jom Terjah Story Ni Pula :


Menara Tiananmen Projek Bahasa Asing

Jelajahi Kinabalu Park

Kionsom Waterfall

Kebaikan dan Keburukan Internet

Tips Cuti pertengahan Semester

9 comments:

  1. Untunglah intern kat company gempak2 nih... pakai smart2 pula tu..

    ReplyDelete
  2. Macam mana nak apply intern celcom timur sabah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi je resume kat sana. Alamat ada kat internet dan boleh contact dengan Puan Natasha dan Puan Zaiton

      Delete
  3. nak tnya
    mcm mna nak apply utk intern kat sini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi je resume kat sana. Alamat ada kat internet dan boleh contact dengan Puan Natasha dan Puan Zaiton

      Delete
  4. nak tanya...apa kerja yang awk buat kt sana ye? sy pun akn intern sna bln 2 ni.. nk prepare ape yg ptut..hihihi..hrap awk nk sher tntng tugas2 awk masa intern tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mna awak apply?
      boleh bagi alamat email atau nmber yg bol
      eh d hubungi?

      Delete
    2. Goodluck, rasanya kamu dah intern sini kan? nice.. hehe sorry late

      Delete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah