Segmen Blogwalking #1 by www.syahidahfadilah.com


Harini kerja nak support segmen orang je. Tau lah paper 4 hari lagi, sempat lagi aku online memanjang acah-acah dah ready exam khamis ni. Okay, dipendekkan cerita, Akak Syahidah ni tengah buat segmen blogwalking sekali gus nak mencari 15 Blogger untuk dijadikan bloglist beliau. Haaa kepada yang berminat, bolehlah click gambar comel diatas. Selamat berpuasa :))

ZULASRI : Harini keja nak usha blog orang je. 

 
JOM TERJAH STORY NI JUGA :


8 comments:

  1. All the best dan selamat bersegmen. Blogwalking sini dari segmen yang sama. 😊😊

    ReplyDelete
  2. All the best dan selamat bersegmen. Blogwalking sini dari segmen yang sama. 😊😊

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen ni :)

    Boleh check link anda di http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking-1-by.html

    Semoga berjaya. Salam Ramadhan 1437H.

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  5. aku singgah sini bro..blogwalking sambil cuci mate bagai..semangat2

    Sila lawat ==>> Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete
  6. Assalamu'alaikum...
    Ade Singgah mengucapkan
    " Selamat Hari Raya Aidil Fitri Mohon Maaf Zahir dan Bathin "

    https://musicstyle29.blogspot.co.id/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah