MINGGU PEPERIKSAAN

ONE PAPER TO GO ! Setelah berminggu-minggu stress sebab final exam, akhirnya tinggal satu je lagi paper sebelum aku menamatkan semester 4 di Universiti. Setiap hari ada je orang packing barang untuk balik bercuti sementara aku masih fight untuk final exam. *Cedih. Sebenarnya, kalau ikut perancangan kelas aku, kami semua dah habis dah exam. Cuma aku je gedik tambah subjek, tu lah lambat balik. *padan muka. Hampir semua member dah balik, hostel pun makin sikit orang. Nak keluar makan pun tak dapat nak ajak member-member kelas sebab semua sudah selamat sampai rumah dan sempat je sebenarnya dorang semua menganjing aku duduk lama-lama kat sini. Well, sayang sangat kat UTHM kan. Susah nak tinggal. hahaha.. Nasib la ada juga member-member bowling yang masih kat sini dan sebenarnya memang tinggal sini, ada la juga teman nak jalan-jalan bagai.


ZULASRI : Masih adakah dekan buatku?

 


 JOM TERJAH STORY NI PULA : 
  1. Hukum mewarnakan rambut dalam Islam.
  2. Perbezaan cara sebat dalam islam dan sivil.
  3. Hukum Mengambil Gambar.
  4. Sebab Kita Solat Menghadap Kaabah.
  5. Al-Quran Merungkai Cara Mengesan Penipuan.

No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah