Lelaki mengamuk sebab dibandingkan dengan Hafiz Mahamad

Siapa je tak kenal Hafiz Mahamad. Rasanya banyak dah gadis-gadis Malaya kenal dengan dia. Bangun pagi-pagi buka twitter berlambak cerita pasal mamat ni. Dipendekkan cerita, baru-baru ni dia ada post video suprise untuk girlfriend. Maka dengan itu, bermulalah gadis-gadis malaya ni tag Boyfriend diorang dengan harapan boyfriend diorang ni akan jadi macam Hafiz tanpa memikirkan perasaan bf diorang. Disebabkan daripada itu, ramai geng-geng lelaki ni menunjukkan rasa tidak puas hati di twitter. Yelah, bukan semua lelaki mampu nak buat macam tu. Setiap orang kan ada cara masing-masing nak tunjukkan rasa sayang tu. Kalau aku, sweet-sweet ni bukan bidang aku, jadi memang tak reti sangat untuk ber sweet-sweet ni. haha Memang malang orang yang dapat lelaki macam aku. hahaha







ZULASRI : Cukup menjadi diri sendiri. Setiap orang ada cara masing-masing. Kalau lelaki buat macam tu kat girlfriend diorang, tak meroyan pompuan? hahaha Anyway semoga diorang berbahagia. :) 

 

JOM TERJAH STORY INI PULA :


7 comments:

  1. lek luuuuu couple baru. surprise level mana pun tkda jodoh tk kawin jugak. anyways. those tweets are funny. hahaha terhibur.

    ReplyDelete
  2. hahaha.. SETUJU !!
    ada je kwn tag kt video mamat tu. well, gf lawa boleh la buat surprise plus dia mampu. buat para lelaki byk lg girls yg blh terima korang seadanya kan :)

    ReplyDelete
  3. poyo je lebih hafiz mahamad tu.. masyuk bolehla plus gilfren cantik.. hmmm

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah