SEMESTER BARU DI UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA


SELAMAT KEMBALI KE UNIVERSITI SEMUA ! BACK TO SCHOOL !

Alhamdulillah dah masuk tahun kedua study kat Universiti Tun Hussein Onn Malaysia. Cepat je masa berlalu. Adik-adik pun baru je selesai Minggu Haluan Siswa. Perlahan-lahan mereka membiasakan diri dalam kehidupan universiti. Sorry beberapa minggu ni tak dapat balas segala comment dan mesej daripada rakan-rakan. Maklumlah sibuk bercuti. 10 hari tu sangat bermakna untuk aku bercuti. heheheWell, selamat menjalani kehidupan sebagai mahasiswa semula. Target semester ni semoga boleh mencapai keputusan yang cemerlang walaupun benda tu macam susah je untuk aku. haha Tapi kita cuba ok untuk menjadi yang terbaik. Kipidap ! Donggibab !

Zulasri : Semoga sem ni senang sikit.

 

JOM TERJAH STORY INI PULA :

6 comments:

  1. All the best Zulasri.. jangan kuat sgt dating ye kat campus tuu hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... tau2 je kan haha Insyaallah. Thanks bro ;)

      Delete
  2. All the best! Samalah kita baru masuk tahun 2 ;)

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah