Skip to main content

Segmen Tambah Follower Instagram



http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html


Instagram merupakan salah satu media social yang popular sekarang kursusnya dikalangan anak-anak muda Malaysia. Kiranya, hampir semua orang ada Instagram untuk berkongsi detik indah, mempromosikan barang jualan dan tidak lupa juga untuk melihat update terkini artis yang diminati. Dikalangan anak muda, Insta merupakan salah satu medium untuk berkongsi hobi dengan memaparkan gambar-gambar yang cantik-cantik, ditambah pula dengan filter yang banyak disediakan, cukup untuk menutup semua kedut-kedut yang ada dan kelihatan lebih flawless.. hahahaha. Ok cukup sampai situ, aku membebel panjang pasal Insta ni pun bukan korang nak dengar kan? Hampir semua orang dah tahu kegunaannya. hahaha Hari ini, Cik Nur Raihanah telah mengadakan satu segmen yang diberi nama Segmen Tambah Follower Instagram. HAAAAAA nampak menarik kan? Anda bukan sahaja boleh mendapat kawan baru, tetapi follower baru.. Hip Hip Hoooreyyy... Kepada yang berminat nak join segmen ni, anda boleh la klik banner kat atas tu. Dan jangan lupa follow juga blog dan Instagram kita tau.. hiihihi.. kalau abang tak follow back, sila mention.. muah ciked :*


https://www.instagram.com/ohohzulasri/


ADMIN : Boleh tak dapat followers yang banyak macam Justin Bieber? hihihihi 


JOM TERJAH STORY NI JUGA : 



Comments

  1. holla! salam kenal dan selamat bersegmen!
    ^_^
    done follow!

    ReplyDelete
  2. ALREADY FOLLOW THIS BLOG AND YOUR INSTAGRAM :)
    TQ JOIN SEGMEN NI. SENARAI PEMENANG DAH KELUAR http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/11/pemenang-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah

Popular posts from this blog

Tubuh Mongelku Di Kucup.. Di Isap.. Di Ramas Sepuas-puasnya

Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain Tauke Leong yaaaa..aku masih ingat nama itu..dialah yg memiliki kami..Suatu malam datang seoranglelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi..aku resah meninggalkan kawan yang lain.

Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati? simpati padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna mereka sedar? mereka juga bakal menerima nasib yang sama? Joe membawa aku berjalan ? jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang..sungguh indah pemandangan bandaraya ini alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan..tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa..

Tiba Joe berhenti..melabuhkan punggung sambil tersenyum, menyeringai seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku..dilurut-lurutnya …

Kenali Hafiz Mahamad

Wow ! Tak sangka mamat ni makin popular dikalangan gadis-gadis. Well, ramai pompuan nak boyfriend dia macam Hafiz Mahamad kan. Siapa je tak mau dilayan macam princess. Okay, buat yang masih tak kenal siapa Hafiz Mahamad ni, boleh lah Stalk Instagram, Twitter dan FB dia. Buat lelaki-lelaki diluar sana, boleh la ambil inspirasi dari dia. Hehehe



Instagram           :@Hafizmahamad
Twitter               : @Hafizmahamad
Facebook           :  Hafiz Mahamad

ZULASRI : Power shall ! 

JOM TERJAH STORY NI JUGA :
Bagaimana badan kita beroperasiJenis denda yang guru lakukan di sekolahProjek bahasa asing Kem Bina Insan guru Vokasional Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay

Cara mengambil SPM semula

Untuk mendapat kerja di institusi kerajaan dengan kelayakan SPM sekarang ni amat sukar. Banyak persaingan berlaku diantara pelajar lain. Semakin ramai pelajar Malaysia semakin pandai dengan mendapat keputusan yang cemerlang. Baru-baru ini, aku mendapat email daripada seorang sahabat blog yang mempertanyakan bagaimana untuk mengambil SPM semula. Okay, sebelum kita ingin mengambil peperiksaan ulangan, kita hendaklah berpegang dengan syarat yang diberikan oleh Kementerian.


Syarat Pendaftaran Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)


Pelajar Tingkatan Lima Sekolah Menengah Kerajaan / Sekolah Menengah Bantuan Kerajaan / Sekolah Swasta yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.
atau

Mereka yang pernah menduduki PMR sekurang-kurangnya 1 (satu) tahun sebelum mendaftar untuk menduduki peperiksaan SPM.
atau
Mereka yang pernah menduduki peperiksaan SPM / SPM(V) / SPVM / MCE / SC / FMC.
atau
Mereka yang telah mencapai umur 19 17 tahun pada 1 Januari dalam tahun peperiksaan SPM semasa.

Merek…