Segmen Tambah Follower Instagram



http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html


Instagram merupakan salah satu media social yang popular sekarang kursusnya dikalangan anak-anak muda Malaysia. Kiranya, hampir semua orang ada Instagram untuk berkongsi detik indah, mempromosikan barang jualan dan tidak lupa juga untuk melihat update terkini artis yang diminati. Dikalangan anak muda, Insta merupakan salah satu medium untuk berkongsi hobi dengan memaparkan gambar-gambar yang cantik-cantik, ditambah pula dengan filter yang banyak disediakan, cukup untuk menutup semua kedut-kedut yang ada dan kelihatan lebih flawless.. hahahaha. Ok cukup sampai situ, aku membebel panjang pasal Insta ni pun bukan korang nak dengar kan? Hampir semua orang dah tahu kegunaannya. hahaha Hari ini, Cik Nur Raihanah telah mengadakan satu segmen yang diberi nama Segmen Tambah Follower Instagram. HAAAAAA nampak menarik kan? Anda bukan sahaja boleh mendapat kawan baru, tetapi follower baru.. Hip Hip Hoooreyyy... Kepada yang berminat nak join segmen ni, anda boleh la klik banner kat atas tu. Dan jangan lupa follow juga blog dan Instagram kita tau.. hiihihi.. kalau abang tak follow back, sila mention.. muah ciked :*


https://www.instagram.com/ohohzulasri/


ADMIN : Boleh tak dapat followers yang banyak macam Justin Bieber? hihihihi 


JOM TERJAH STORY NI JUGA : 



2 comments:

  1. holla! salam kenal dan selamat bersegmen!
    ^_^
    done follow!

    ReplyDelete
  2. ALREADY FOLLOW THIS BLOG AND YOUR INSTAGRAM :)
    TQ JOIN SEGMEN NI. SENARAI PEMENANG DAH KELUAR http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/11/pemenang-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah