Minggu Pertama Kuliah Untuk Pelajar IPTA




Alhamdulillah, aku kini dah nak masuk tahun 2 di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia. Begitu cepat masa berlalu. Kini aku boleh dikatakan senior la, jadi dah boleh buli budak-budak baru. haha. Minggu pertama ni selalunya minggu insert/delete. Maksudnya, minggu untuk mendaftar subjek atau membuang subjek. Selalunya minggu ni la semua pelajar sibuk nak daftar subjek. Selain itu, minggu ni juga budak-budak baru nak up sesat cari kelas. Then situ la peranan senior nak tunjuk jalan kat adik-adik ni. Mana tau terjumpa tulang rusuk kan. haha xD . Untuk kemasukan baru ini, Abang ( acah-acah sikit ) nak ucapkan slamat datang ke UTHM. Semoga kita dapat belajar dengan baik untuk mencapai impian dan cita-cita kita untuk membahagiakan kedua ibubapa kita. "DENGAN HIKMAH KITA MENEROKA "



MORE PICTURE HERE : FLICKR




ADMIN : Ingatlah tujuan aal kita datang Universiti. Betulkan niat okay? :)


 


Jom Terjah Story Ini Juga :




No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah