Skip to main content

ETIKA KERJA DALAM ISLAM

ehbloger.blogspot.com 

 ADMIN : Harap dengan adanya poster yang tak seberapa comel ini, akan meningkatkan lagi keinginan kita untuk belajar. Thanks :)

 

JOM TERJAH STORY NI PULA : 

  1. Hukum mewarnakan rambut dalam Islam
  2. Perbezaan cara sebat dalam islam dan sivil
  3. Hukum Mengambil Gambar
  4. Sebab Kita Solat Menghadap Kaabah
  5. Al-Quran Merungkai Cara Mengesan Penipuan



    Comments

    1. Nice sharing.

      Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

      http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

      ReplyDelete

    Post a Comment

    Kritikan Seorang Engineer Bertauliah

    Popular posts from this blog

    Tubuh Mongelku Di Kucup.. Di Isap.. Di Ramas Sepuas-puasnya

    Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain Tauke Leong yaaaa..aku masih ingat nama itu..dialah yg memiliki kami..Suatu malam datang seoranglelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi..aku resah meninggalkan kawan yang lain.

    Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati? simpati padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna mereka sedar? mereka juga bakal menerima nasib yang sama? Joe membawa aku berjalan ? jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang..sungguh indah pemandangan bandaraya ini alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan..tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa..

    Tiba Joe berhenti..melabuhkan punggung sambil tersenyum, menyeringai seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku..dilurut-lurutnya …

    Kenali Hafiz Mahamad

    Wow ! Tak sangka mamat ni makin popular dikalangan gadis-gadis. Well, ramai pompuan nak boyfriend dia macam Hafiz Mahamad kan. Siapa je tak mau dilayan macam princess. Okay, buat yang masih tak kenal siapa Hafiz Mahamad ni, boleh lah Stalk Instagram, Twitter dan FB dia. Buat lelaki-lelaki diluar sana, boleh la ambil inspirasi dari dia. Hehehe



    Instagram           :@Hafizmahamad
    Twitter               : @Hafizmahamad
    Facebook           :  Hafiz Mahamad

    ZULASRI : Power shall ! 

    JOM TERJAH STORY NI JUGA :
    Bagaimana badan kita beroperasiJenis denda yang guru lakukan di sekolahProjek bahasa asing Kem Bina Insan guru Vokasional Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay

    Cara mengambil SPM semula

    Untuk mendapat kerja di institusi kerajaan dengan kelayakan SPM sekarang ni amat sukar. Banyak persaingan berlaku diantara pelajar lain. Semakin ramai pelajar Malaysia semakin pandai dengan mendapat keputusan yang cemerlang. Baru-baru ini, aku mendapat email daripada seorang sahabat blog yang mempertanyakan bagaimana untuk mengambil SPM semula. Okay, sebelum kita ingin mengambil peperiksaan ulangan, kita hendaklah berpegang dengan syarat yang diberikan oleh Kementerian.


    Syarat Pendaftaran Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)


    Pelajar Tingkatan Lima Sekolah Menengah Kerajaan / Sekolah Menengah Bantuan Kerajaan / Sekolah Swasta yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.
    atau

    Mereka yang pernah menduduki PMR sekurang-kurangnya 1 (satu) tahun sebelum mendaftar untuk menduduki peperiksaan SPM.
    atau
    Mereka yang pernah menduduki peperiksaan SPM / SPM(V) / SPVM / MCE / SC / FMC.
    atau
    Mereka yang telah mencapai umur 19 17 tahun pada 1 Januari dalam tahun peperiksaan SPM semasa.

    Merek…