Kenali Nuffnang



Alhamdulillah, baru-baru ni Nuffnang dah beri kesempatan kepada blog Zul untuk mendapat CPUV dari Oreo Transformers walaupun baru seminggu dua start menggunakan Nuffnang.Apa itu Nuffnang sebenarnya?? Mari kita mengenali Encik Nuffnang terlebih dahulu. Nuffnang merupakan peneraju komuniti pengiklanan blog yang pertama di rantau Asia-Pasifik.Pelantar dalam talian Nuffnang membolehkan pihak pengiklan untuk menyiarkan iklan berasaskan grafik mahu pun video ke dalam lebih 100,000 blog pelbagai jenis pelantar.Pasukan-pasukan di setiap pejabat Nuffnang giat berusaha menghubungkan jenama-jenama produk kepada para blogger Nuffnang. Di antara para pengiklan Nuffnang ialah Citibank, Nokia, Sony, Procter & Gamble, Nokia, Nike, Nestle, dan banyak lagi!Selain pengiklanan berasaskan blog, kami juga membina reputasi kami dengan menjadi sebuah komuniti untuk blogger oleh blogger, menganjur dan menyokong pelbagai jenis aktiviti seperti tayangan wayang, seminar/bengkel kerja, parti dan lain-lain lagi.Nuffnang telah menjadi tumpuan media akhbar utama seperti The Star, Malaysia dan The Sunday Times, Singapura selain media-media lain. So kepada rakan-rakan blog yang belum daftar Nuffnang tu cepat-cepatlah daftar. Mana tau nasib korang bertambah baik kan??

ADMIN : Nuffnang salah satu cara untuk mendapat fulus dengan berblogging.



2 comments:

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah