Semak Keputusan BR1M 2014


Assalammualaikum dan salam sejahtera para blogger ! Maaf baru-baru ni aku sangat sibuk untuk update blog aku yang tak seberapa hebat ni. Tapi kalau pasal BR1M ni Insyaallah saya akan update untuk korang secepatnya. hehe Maklumlah kan dapat duit FREE.

Bermula Februari 2014 semua pemohon BRIM 2014 boleh menyemak permohonan anda sama ada berjaya atau pun tidak.

Cara semakan permohonan
   
1. Boleh semak di talian 1-800-88-2716. Dari 9 pagi hingga 5 petang waktu bekerja sahaja

2. Melalui emel br1m2@treasury.gov.my . Nyatakan nama penuh dan no kad pengenalan    dalam emel anda.

Harap semua info dapat membantu anda.

1 comment:

  1. Assalamualaikum. Selain telefon dan email, semak secara online tak boleh ke bro?

    ReplyDelete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah