Kebaikan bersenam

Assalammualaikum dan selamat pagi  semua !!!

Syukur Alhamdulillah masih diberi peluang untuk update blog yang tak seberapa femes ni. Kamu semua apa khabar? Harap kamu sihat juga lah ya macam aku hoho ! 


Setelah sekian lama aku tak jogging, semalam merupakan hari pertama aku jogging dalam 3 bulan ni. Bandar kk ni balik-balik hujan. Jadi susah sikit mau jogging & last-last semakin malas sudah mau jogging ! 

Kebaikan bersenam

Tahu tak kamu,Dengan bersenam, darah akan cepat mengalir ke otak dan perasaan malas pun hilang serta merta. Kalau darah mengalir, insya Allah terus banyak idea kita untuk buat kerja. Jadi kesimpulannya, rajin-rajin bersenam, supaya cergas dan lemak pun terbuang.

Lagi satu, kebanyakan orang bersenam pun sebab nak sihat kan? Dan yang paking penting, boleh turunkan berat badan hihihi

Admin : psst !! Satu badan sakit-sakit time bangun ni

4 comments:

  1. selamat bersenam :) hehe biasa senam ni payah nak mantain mesti selalu malas2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa. Haha.. Susah nak senam selalu. Byk ja fikiran negatif mengangu :(

      Delete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah