Thursday, October 03, 2013

Godaan Gadis Ting-Ting KK

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA
Memandangkan lama dah aku tidak update blog ku ni, hari ni aku nak cerita sikit pasal pelacur/gadis ting-ting yang bekerja di kawasan restoran keluarga ku di sekitar Kg. Air, Sabah. Bermodalkan tubuh badan mengghairahkan, seorang gadis yang kononnya menawarkan perkhidmatan seks mampu meraih pendapatan lumayan tanpa perlu menggadai maruah kepada lelaki berhidung belang. Dikenali dengan gelaran ‘ting-ting’, godaan gadis jalanan itu tidak hanya tertumpu kepada lelaki kelas bawahan, malah turut berjaya memperbodohkan ramai kaum Adam yang bekerja sebagai ahli perniagaan dan kakitangan kerajaan.

Modus operandi yang dilakukan cukup mudah iaitu hanya berdiri di kaki-kaki lima premis perniagaan bermula pukul 12 malam ( sebenarnya tidak mengira masa pun ) dengan hanya berbaju ketat dan berseluar pendek.

Rata-rata gadis yang dipercayai menawarkan khidmat seks palsu itu berusia belasan tahun serta berasal dari Filipina dan Indonesia ( Sebenarnya Malaysia pun banyak ). Kepintaran gadis-gadis itu bermula pada detik pertama bertemu pelanggannya apabila mereka sanggup menawarkan harga serendah RM30 untuk satu perkhidmatan seks.


ADMIN : PSST ! JGN LUPA SHARE DAN FOLLOW BLOG NI UNTUK LEBIH INFO

No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah