Tuesday, December 04, 2012SIAPA ZULASRI RAGIMAN 


Zulasri Ragiman ialah seorang blogger sepenuh masa (buat masa ini) yang berumur 22 tahun pada tahun 2014 . Berasal dari Sabah, Negeri Di Bawa Bayu dan kini menyambung pengajian di peringkat Degree dalam bidang Pendidikan. Zulasri juga ialah seorang atlet tenpin bowling untuk pasukan Sabah. Jika dahulu Zulasri hanya menjadikan aktiviti tersebut sebagai hobi dan suka-suka, kini Zulasri semakin serius jika diberi peluang untuk mewakili sabah lagi.

Zulasri Ragiman juga seorang blogger yang serius terhadap blog beliau, lantasan itu trafik dan blog post terbaru akan dilakukan serta dipantau sekurang-kurangnya sekali sehari. Blog post yang bermaksud untuk mempromosi juga tidak percuma. Sebarang info email kepada ehbloger@yahoo.com

IDENTITI BLOG


Blog ini sebenarnya bermula sejak tahun 2010 lagi. Pada mulanya , blog ini di tubuhkan hanyalah untuk menceritakan kehidupan saya yang sangat bosan sahaja . Kiranya macam sebuah diari lah kononnya . Tetapi blog ini tidak diteruskan dan dibiarkan begitu sahaja. Pada mulanya , Blog ini sentiasa bertukar-tukar dari segi nama seolah-olah saya ini tidak mempunyai identiti langsung. Akan tetapi , pada tahun 2012 , secara rasmi nya Ehbloger.blogspot.com merupakan identiti rasmi bagi blog ini . Blog ini banyak memaparkan cerita mengenai kehidupan pelik masyarakat dunia serta berkongsi berita semasa. Tidak lupa juga , blog ini merupakan tempat saya berkongsi kehidupan ( kiranya personal life lah ) untuk tatapan bersama.

Engineer Malaya Revenge is well established Social Media & Web in Malaysia.

Web: www.ehbloger.blogspt.com | Twitter: @zulasriragiman

Twitter               : https://twitter.com/ZulAsriRagiman
Blogger              : http://ehbloger.blogspot.com/
Instagram           : http://instagram.com/ohohzulasri

3 comments:

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah