Skip to main content

Download Adam & Hawa Drama


SALAM

Hi semua , Korang selalu tak tengok drama Adam dan Hawa kat TV tu ? Zul xpenah tengok pun cerita ni .. Tak tau lah pulak kalau drama ni syok. Tp ada sorang kawan Zul kat Bowling tu suka sangat dengan cerita ni, tak tau la pasal pa. Mungkin pasal cerita nya menarik atau pun sebab AARON AZIZ ? haha.. Ok Biar Zul cerita sikit pasal Drama ni , mana lah tau korang pun tak penah tengok mcm Zul kan ? 
( sebenarnya copy paste je kat Mr.GOOGLE Hihihi )

Adam dan Hawa Astro Mustika HD

Adam dan Hawa mengisahkan mengenai Ain Hawani atau Hawa, seorang remaja lepasan SPM yang berkerja sementara sebagai guru tadika di taman didikan kanak-kanak milik kakak kepada Adam Mukhriz.
Hawa dan Adam telah berkenalan dan akhirnya berkawan. Adam seorang lelaki kacak dan playboy yang bekerja sebagai juruterbang. Pada suatu hari Hawa dan Adam telah ditangkap basah selepas difitnah oleh seseorang yang mempunyai perasaan dengki terhadap hubungan mereka.

Hawa bagaimana pun tidak dapat boleh menerima ketentuan apabila dia dipaksa kahwin dengan Adam oleh keluarga. Hawa membenci Adam dan dia telah melanjutkan pelajaran ke luar Negara. Setelah pulang ke Malaysia, Adam masih mengharapkan cinta daripada isterinya itu, namun Hawa ego.
Waktu siaran Adam dan Hawa Astro.

SALURAN TV: Mustika HD
HARI: setiap hari Isnin hingga Khamis
MULAI: 27 Ogos ini
MASA: 10 Malam
PELAKON: Aoran aziz
EPISOD : 80 Episod

Download Adam dan Hawa Episod 1-80

Adam dan Hawa Episod 01
Adam dan Hawa Episod 02
Adam dan Hawa Episod 03
Adam dan Hawa Episod 04
Adam dan Hawa Episod 05
Adam dan Hawa Episod 06
Adam dan Hawa Episod 07
Adam dan Hawa Episod 08
Adam dan Hawa Episod 09
Adam dan Hawa Episod 10
Adam dan Hawa Episod 11
Adam dan Hawa Episod 12
Adam dan Hawa Episod 13
Adam dan Hawa Episod 14
Adam dan Hawa Episod 15
Adam dan Hawa Episod 16
Adam dan Hawa Episod 17
Adam dan Hawa Episod 18
Adam dan Hawa Episod 19
Adam dan Hawa Episod 20
Adam dan Hawa Episod 21
Adam dan Hawa Episod 22
Adam dan Hawa Episod 23
Adam dan Hawa Episod 24
Adam dan Hawa Episod 25
Adam dan Hawa Episod 26
Adam dan Hawa Episod 27
Adam dan Hawa Episod 28
Adam dan Hawa Episod 29
Adam dan Hawa Episod 30


P.S : Jika Zul Lupa nak Update Sila inform Zul kat Twitter ok ? Thanks :D

Comments

Popular posts from this blog

Tubuh Mongelku Di Kucup.. Di Isap.. Di Ramas Sepuas-puasnya

Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain Tauke Leong yaaaa..aku masih ingat nama itu..dialah yg memiliki kami..Suatu malam datang seoranglelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi..aku resah meninggalkan kawan yang lain.

Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati? simpati padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna mereka sedar? mereka juga bakal menerima nasib yang sama? Joe membawa aku berjalan ? jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang..sungguh indah pemandangan bandaraya ini alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan..tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa..

Tiba Joe berhenti..melabuhkan punggung sambil tersenyum, menyeringai seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku..dilurut-lurutnya …

Kenali Hafiz Mahamad

Wow ! Tak sangka mamat ni makin popular dikalangan gadis-gadis. Well, ramai pompuan nak boyfriend dia macam Hafiz Mahamad kan. Siapa je tak mau dilayan macam princess. Okay, buat yang masih tak kenal siapa Hafiz Mahamad ni, boleh lah Stalk Instagram, Twitter dan FB dia. Buat lelaki-lelaki diluar sana, boleh la ambil inspirasi dari dia. Hehehe



Instagram           :@Hafizmahamad
Twitter               : @Hafizmahamad
Facebook           :  Hafiz Mahamad

ZULASRI : Power shall ! 

JOM TERJAH STORY NI JUGA :
Bagaimana badan kita beroperasiJenis denda yang guru lakukan di sekolahProjek bahasa asing Kem Bina Insan guru Vokasional Mid Night Movie - The Hunger Games MockingJay

Cara mengambil SPM semula

Untuk mendapat kerja di institusi kerajaan dengan kelayakan SPM sekarang ni amat sukar. Banyak persaingan berlaku diantara pelajar lain. Semakin ramai pelajar Malaysia semakin pandai dengan mendapat keputusan yang cemerlang. Baru-baru ini, aku mendapat email daripada seorang sahabat blog yang mempertanyakan bagaimana untuk mengambil SPM semula. Okay, sebelum kita ingin mengambil peperiksaan ulangan, kita hendaklah berpegang dengan syarat yang diberikan oleh Kementerian.


Syarat Pendaftaran Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)


Pelajar Tingkatan Lima Sekolah Menengah Kerajaan / Sekolah Menengah Bantuan Kerajaan / Sekolah Swasta yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.
atau

Mereka yang pernah menduduki PMR sekurang-kurangnya 1 (satu) tahun sebelum mendaftar untuk menduduki peperiksaan SPM.
atau
Mereka yang pernah menduduki peperiksaan SPM / SPM(V) / SPVM / MCE / SC / FMC.
atau
Mereka yang telah mencapai umur 19 17 tahun pada 1 Januari dalam tahun peperiksaan SPM semasa.

Merek…