Cara Menukar Dahboard Baru Ke Dashboard Yang Lama


ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM 1 MALAYSIA

Untuk pengguna blog yang baru, pasti binggung kan bagaimana nak tukar dashboard baru kepada yang lama? hah kali ni MD akan ajar benda yang sangat-sangatlah simple untuk korang pelajari.

1. Log in ke blog korang tu .

2. Cuba tengok yang Lyssa anak panahkan tu . Klik tu je dah siap !
 


3. Haaa . amacam ? Dah bertukar ke ? kihkih .

* Senang kan ? Now , boleh lah korang ikut setiap step tutorial yang ada ni :)

No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah