Senarai Peserta " Segmen JOM Tambah Followers Bersama Mr Dracula "



Dah Join Segmen " Jom Tambah Followers Bersama Mr Dracula " ? Klo blm Sila klik Sini dan Sini Dan Join  segmen itu.. Thanks . 

PERHATIAN : Kepada Semua Peserta , Sila lah follow blog rakan2 yang join nie , selain Boleh berkenalan
                         kita juga boleh berkongsi ilmu , Betul Tak? hehehehe


10 Jurutera Yang Berjaya
10 Jurutera Yang Terpuji
10 Jurutera Comel
P/s : Kepada yang tiada tu sila PM sya ok ?

8 comments:

  1. thanks..dah tersenarai dalam 10 peserta yang berjaya..hee~

    ReplyDelete
  2. aduh...susah la kalau nak blogwalking mcm ney...tekan link terus kn senang...tp xpe la slow2 la nk bw ney hahaha

    ReplyDelete
  3. cik azza, inilah cabarannya. jom kita follow & BW dari comment box aje...cheer up!

    ReplyDelete
  4. betul lah , emm sory semua , nanti mr dracula tukar p link supaya rakan2 tercinta senang nak tekan..:)

    ReplyDelete
  5. hahaa. yeaah. saya juga turut tercabar masa nak BW/follow 1 persatu blog d atas . Hahaa. ah btw, thanks owner blog! dah tersenarai dalam 10 jurutera terpuji. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok bha.. :-)
      Thanks sbb sudi Join.. terharu saya.. hehe

      Delete
    2. WELCOME! Thanks jugak kio sudah tukar p link. sanang sudah bo gia ! :D

      Delete
    3. yae.. atas teguran rakan-rakan yang lain jugak kan.. hehehehhehe

      Delete

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah