Tuesday, April 03, 2012

Hack Password Facebook/Twitter Kawan AndaAda beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk hack password kawan anda:

1. Tanya sendiri kepada kawan anda apa password Facebook/Twitternya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan kawan anda itu ‘bangang!’

2. Di saat kawan anda ingin login di Facebook/Twitter, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda.

3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login Facebook/Twitter.

4. Ancam dengan menggunakan senjata ke kawan anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda.

5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambil pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari aku nak cekik dah la.

6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di Facebook/Twitter anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun Facebook/Twitter orang kan?

Selamat Mencuba!!

No comments:

Post a Comment

Kritikan Seorang Engineer Bertauliah